AdWords & Facebook 2017-08-09T19:41:37+00:00

AdWords & Facebook

Google AdWords hirdetések
Google AdWords hirdetések

Megmutatjuk terméked a vevőknek – ott és akkor amikor nekik jó

A Google AdWords és a Facebook napjaink két legismertebb és legközkedveltebb hirdetési formái. Alapvető fontosságú a megfelelő jelenlétünk és hirdetésünk. A közös munkánk során megnézzük, hogy hogyan érdemes felépíteni az ajánlatot, majd miután ezt rendbe tettük megkezdjük a hirdetést.

Likeokból vásárlások

Sokak számára az a mérvadó, hogy mekkora követőtáborral rendelkezik egy-egy adott cég. Ez is lehet egy mutató, de semmiképp sem elsődleges információ a tulajdonos számára. Segítünk olyan követőket elérni, akik valóban érdekeltek cége tevékenységében, illetve termékei érdekesek lehetnek számukra. Többet jelent 1.000 követő, akik potenciálisan a mi vevőink, mint 10.000 követő akik valamikor bekedvelték oldalunkat.

A közösségi oldalak kiváló lehetőséget nyújtanak a brandépítésre

Minden cég számára fontos, hogy a brand, a márka amit képvisel a számára legelőnyösebb módon legyen bemutatva a vevők számára. Együtt megvizsgálhatjuk cége kommunikációját és hatékonyabbá tehetjük.

Ha jelentkezik a vevő nekünk kell reagálni

A google keresésekben rengetegen keresnek rá kifejezetten termékekre és szolgáltatásokra. Ha valaki épp az első pár találat között van, annak jó hír, de ha nem sikerült sajnos előre kerülnünk, akkor a konkurenciához fog fordulni a vevőnk. Segítünk benne, hogy AdWords hirdetései ne csak a kereteket emésszék fel. Megkeressük a legrelevánsabb és legjobban teljesítő kulcsszavakat. Összeállítjuk, teszteljük és folyamatosan kontrolláljuk hirdetéseit.

Több éves – több milliós tapasztalattal a hátunk mögött azt a szemléletet valljuk, hogy a most a legmegfelelőbb időpont belevágni a cégének AdWords és Facebook hirdetésbe. Keressen elérhetőségeink bármelyikén, állunk rendelkezésére.