Honlapkészítés 2017-08-09T19:57:35+00:00
CégesOldal.hu - Honlapkészítés cégére szabva

Honlapkészítés cégére szabva

Egy jól átgondolt és megtervezett honlappal cége új megrendelésekhez juthat, jelentős hirdetési költségek nélkül.

 • Ma már elengedhetetlen az internetes jelenlét
 • Egységes arculata, profi benyomást kelt vevőiben
 • Jó Google helyezése miatt könnyedén találják meg új partnerei
 • Termékeit bármikor megtalálják, megrendelhetik
Új honlapot szeretnék

Miért pont velünk dolgozzon?

 • Több mint 10 éves tapasztalat
 • Rálátás összetettebb folyamatokra
 • Összetett, változatos piaci ismeretek
 • Gyors reakció, rövid határidővel
 • Minden projektre garanciát vállalunk
CégesOldal.hu - Honlapkészítés cégére szabva

HOGYAN KÉSZÍTJÜK EL ÚJ WEBOLDALÁT?

CégesOldal.hu - Honlapkészítés cégére szabva

► Az egész egy körültekintő, mindenre kitérő konzultációval fog kezdődni. Itt fogjuk megbeszélni, hogy mi a célja az adott honlapnak. Vállalkozásától függően készíthetünk céges bemutatkozó oldalt, informatív oldalt, mely termékeivel kapcsolatban tájékoztatja érdeklődőit. Vagy akár értékesítéssel egybekötött céges oldal és webáruház kombinációját is.

► Miután letisztáztuk, hogy mi a célunk, kiválasztjuk hozzá a megfelelő tárhely szolgáltatást és a tevékenységgel összefüggő, ráutaló domain nevet, mely beszédes lesz érdeklődői számára.

CégesOldal.hu - Honlapkészítés cégére szabva

►Felhasználóbarát, egyedi, stílusos és céges arculathoz szabott design-t készítünk az új honlaphoz.

► Majd a design-t megtöltjük tartalommal és megírjuk a webes szövegeket, egyedi tartalmakat, majd feltöltjük az új oldalra.

CégesOldal.hu - Honlapkészítés cégére szabva

► Keresőoptimalizálási lépéseket elvégezzük. Ügyelve a szempontokra, ami alapján a Google előre fogja rangsorolni az új weboldalt.

► Végül telepítjük a követőkódokat, majd elkészítjük az esetleges hirdetéseket az induláshoz.

Miben lesz másabb az új honlap, mint a többi, akár a konkurencia weblapja?

Konzultációink során pontosan fel fogjuk mérni, hogy mire van szükség az új honlap készítése során. Ehhez választjuk ki a honlap motorját, a designt, és a technológiai hátteret is. Az egyeztetett funkciókkal kibővített honlapot tesztelten adjuk át. Így egy pontosan és jól működő weboldal lesz munkánk eredménye.

Ügyelünk arra, hogy, a menü rendszer, az oldaltérkép átlátható, és keresőbarát legyen. Webergonómiai tervezésünk maximálisan felhasználói élmény orientált. Mindezek mellett a kész weboldal 100% reszponzív lesz, melyet a legtöbb ma használt eszközön tesztelünk is.

Manapság óriási a reklámzaj és a vevők nagyrésze azonnal elhagyja az oldalt.

Épp ezért szükséges a honlapkészítéskor figyelembe venni, hogy nem megfelelő struktúra és design nem fog sehova sem vezetni.

Hiába hozzuk el az oldalra a drága PPC hirdetéssel a látogatót, és hiába foglalkozunk a keresőoptimalizálással, ha látogatóink lepattannak.

Ezért kell egy egyedi design és brand kommunikáció, mely az első pár másodpercben felkelti a látogató érdeklődését és megteremti a lehetőségét, hogy szöveges tartalmaink elolvassa.

Az így elkészített új honlapja alábbi tulajdonságokkal kerül átadásra

 • Optimális megjelenés – a lehető leggyorsabb módon – magas média tartalmak esetén is.
 • Minden szükséges külső rendszerrel összekötött, így minden mérhető ( Webmasters, Analitics).
 • Tűzfallal védett, folyamatosan megfigyelt és vírusoktól mentesen tartott rendszerre épül, mely akár a belépésekről is azonnal értesíti a tulajdonost, vagy projekt vezetőt.
 • Gyors, felhasználóbarát és letisztult.

Mennyibe kerül ma a egy új honlap elkészítése?

Sokan előre megszabott árlistából dolgoznak, ezért ki tudnak tenni ajánlataik mellé beárazott csomagokat. Számunkra viszont minden projekt egyedi. Mivel más és más tényezők alakítják az egyes weboldalakat, ezért áruk ettől függően nettó 50.000 és 150.000 forint. Nálunk a weboldalhoz tartozik a design is, melyet nem árazunk be külön, tehát ajánlatunk – rejtett utólagos költségek nélkül – tartalmazza a teljes projekt költségét.

Keresse kollégáink és kérjen ajánlatunk

Új honlapjának elkészítésének 0. lépéseként kérjük vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot az űrlap segítségével, vagy küldjön e-mail-t a hello@cegesoldal.hu címre!  Hozzájárulok, hogy a cegesoldal.hu üzemeltetője használja az általam megadott adatokat, kérdésem, ajánlatkérésem megválaszolásának érdekében.

  Nézzen szét korábbi projektjeink között