Kik vagyunk 2017-08-09T19:41:38+00:00

Kik vagyunk – Bemutatkozás – Cegesoldal.hu

Több mint 10 évre nyúlik vissza történetünk

Eleinte még weboldalkészítés körül forgott minden. Majd idővel ez a tevékenység bővült, a kész oldalak, webáruházak hirdetésével. Felerősödött a közösségi marketing és új hirdetési csatornák jelentek meg a piacon.
Idővel hiányérzetünk volt: SEO és a különböző hirdetési módszerek mellett nem éreztük kerek egésznek történetünk. Marketing tervezések, kampányok kivitelezése mellett kiemelten figyeltünk a megfelelő szövegírásra is. Már nem csak a megszokott “katalógus” webáruházakat készítettük, hanem olyan egyedi megoldásokat, melyek segítségével indulhattak például értékesítési tölcsérek is, a meglévő termékpaletta mellett. Az egész csúcsa az automatizált önjáró rendszer, melyben a folyamatok maximálisan optimalizálva vannak. Így megbízóink számára jelentős időt spóroltunk, ami az üzemeltetés ezen területein szükséges.

Ma már tervezéstől a kivitelezésig – a legoptimálisabban tudjuk szolgálni megrendelőink

Annak érdekében, hogy a piaci trendeket ne utólag kövessük le, nagy invesztíciót hajtunk végre évről évre önfejlesztés terén. Ez jelenti az összes nagyobb hazai szakmai konferenciát, írásos anyagok, könyvek, hanganyagok beszerzését, illetve azok feldolgozását is. Ebből adódóan tudjuk és ismerjük, hogy mik azok a megoldások, amik a hazai piacon működnek, és mik azok a trendek, amik várhatóan a jövőben elérik hazánkat is. Elsők között lenni és megvalósítani pedig jelentős piaci előnnyel jár.

Azon megbízóink, akik bizalmukkal megtisztelnek biztosak lehetnek benne

  • hogy a projektet nem csak elkészítjük, javaslatainkkal támogatjuk sikerességét is.
  • hogy a leginnovatívabb megoldásokkal készülünk, megteremtve a maximális ügyfél élményt.
  • hogy a munkánk gyorsabb és hatékonyabb lesz, mint ami a hazai piacon megszokott.
  • 100%-ig minden eszközön tökéletesen funkcionáló, gyors és átlátható rendszereket nyújtunk a weboldaltól, a webáruházakig.
  • hogy az együttműködésünk során akár tervezési, akár kivitelezési feladatunk van, 100%-ig a megbízó sikeréért dolgozunk és a megbeszéltek alapján erre garanciát is vállalunk.

Az elmúlt 10 év rengeteg sikeres projektet tartogatott számunkra. Több 10 millió forintos reklámköltéssel, több sikeresen felépített projekttel a hátunk mögött. Ez a tapasztalat egyben garancia is leendő ügyfeleink számára, keressen elérhetőségeink bármelyikén, hogy a következő sikeres projektünkön együtt dolgozzunk!