Webáruház készítés 2017-08-11T09:36:40+00:00

Webáruház készítés – CégesOldal.hu

Saját webáruházat szeretne?

Keresse fel kollégáink

Miben tudjuk segíteni cége e-kereskedelmét?

Webáruház készítés - tervezés - cegesoldal.hu

Igényeinek megfelelő alapokra új webáruházát elkészítjük

Webáruház készítés - felújjítás - cegesoldal.hu

Meglévő webáruházát a trendeknek megfelelően aktualizáljuk

Webáruház készítés - marketing kivitelezés - cegesoldal.hu

Webáruházát elemezzük és terveket készítünk céljainak eléréséért

Webáruház készítés - optimalizálás - cegesoldal.hu

Költségeit és folyamatait optimalizáljuk, profit maximalizálás érdekében

Miért jobb ma egy 100% egyedi saját webáruház, mint egy bérelt rendszer?

 • Mert cégére szabottan a termékportfóliónak megfelelően kialakítva kifejezetten az Ön igényeire szabva és optimalizálva jobb eredményeket érhet el.

 • Mert miden fejlesztést, minden újítást kifejezetten az Ön webáruházának igényeire szabva készítünk, annak érdekében, hogy eredményei folyamatosan fejlődjenek.

 • Mert hosszú távon gondolkozva kevesebb befektetéssel jár, gyorsabb reakciónknak köszönhetően Ön pénzt és időt takarít meg, szemben a terhelt bérelt rendszerekkel.

Webáruház készítés során az egyik legfontosabb kérdés: mit tud majd az egyedi rendszerünk?

Mindenki szeretne a vásárlói számára tökéletes és minden igényt kielégítő webáruházat biztosítani. Ezért alapvetően van egy funkcionalitás, amit alapvetően biztosítunk, de a legfontosabb pont az egyediségéből adódik.

Mielőtt belekezdünk bármibe, átbeszéljük, hogy pontosan mire van szükség

Megkeressük, hogy mik azok a funkciók és működésbeli elemek, ami miatt a készítendő web áruház a vásárlók számára népszerű lesz, használata pedig élvezetes. Ezt pedig a legtöbb esetben nem a tökéletességre való törekvéssel érjük el, hanem egy rendszerrel, amit a webáruház mellett átadunk az Ön számára. Egy olyan know-how mellett mellyel nem kell a nulláról indulni, ezzel időt és jelentős pénzt takarítva meg vállalkozása számára.

Miért pont velünk dolgozzon?

 • Több mint 10 éves tapasztalat
 • Rálátás összetettebb folyamatokra
 • Összetett, változatos piaci ismeretek
 • Gyors reakció, rövid határidővel
 • Minden projektre garanciát vállalunk
CégesOldal.hu - Honlapkészítés cégére szabva

WEBÁRUHÁZ KÉSZÍTÉS – Vágjunk bele együtt!

Mi elkészítjük az Ön számára legideálisabb webáruházat, melyre garantáltan igazak lesznek az alábbiak!

100% egyedi megjelenés

100% egyedi megjelenésű design

Maximális hatékonyság

Folyamatos optimalizálás

Folyamatos támogatás

Kiemelkedően gyors reakcióval

Könnyed használat

Mind eladói, mind vevői oldalon

A Céges Oldal mögött álló csapat folyamatosan lépést tart a mai felgyorsult világ innovációival. Éves jelentősen invesztálunk hazai konferenciák látogatására, expók és kiállítások állandó látogatóiként, de folyamatosan nyomon követjük az e kereskedelmi trendeket világszerte. Ha megjelenik egy-egy újabb megoldás, vagy online marketing eszköz, akkor leteszteltjük, a kapott eredményeket elemezzük és javaslatot teszünk partnereink rendszerébe történő beépítésre.
Számunkra fontos, hogy ne a divathullámokat lovagoljuk meg, hanem valóban hasznos és jól működő lehetőségekkel bővítsük rendszereinket.

Munkánk során alapvető és a legfontosabb az etikus hozzáállás, valamint a tisztelet partnereink irányába. Számunkra a legfontosabb a hosszú távú kölcsönösen  pozitív ügyfélkapcsolat. Épp ebből adódóan megrendeléseink nagy része korábbi ügyfeleink ajánlásából érkezik, amiért hálásak vagyunk és büszkeséggel tölt el bennünket.

Hogyan fogunk együtt dolgozni?

 • Klasszikus nulladik lépés a kapcsolatfelvétel. Ha van lehetőség, akkor személyes találkozó alkalmával, ha ezt nem tudjuk megejteni, akkor pedig konferencia beszélgetés során felmérjük igényeit. Átbeszéljük tevékenységét, termékeit, minden előnyükkel és fontosabb információkkal. Valamint kitérünk arra, hogy ki lesz a potenciális célcsoport és mi a célcsoport igényei, miben tudunk értük tenni a webáruház segítségével. Ebből tudni fogjuk a funkcionalitást, valamint részben már a design is körvonalazódni fog.

 • Ajánlat készítés: Ezt követően a készítendő projektet lebontjuk apróbb elemeire, az elemeket pedig folyamatokra, ami alapján pontos ajánlatot tudunk adni a munkánk elvégzésére. Sokan talán nem fektetnek ebbe ekkora energiát, de számunkra fontos szempont, hogy a készítendő rendszer költségei már az elején optimálisak legyenek. Az ajánlatunk során törekszünk a kiemelkedő ár / érték arányra, így amit itt ügyfeleinknek megspórolunk, azt már az indítás marketing költéséhez hozzá is tehetjük, hiszen a közös siker mindenki számára fontos. Elfogadott ajánlat esetén minden esetben szerződésben vállaljuk az ajánlatunkban foglaltakat, valamint az általunk megadott határidőket.

 • Majd elérkezünk a megvalósítás fázisába, amikor elkezdjük összeállítani az alapokat, valamint a grafikai megjelenést. Igyekszünk idő hatékonyan már az elején a megrendelői elképzelésnek megfelelő, és a célcsoport számára tetszetős grafikai elrendezéssel és designal jelentkezni. Ebből adódóan a legtöbb esetben megrendelőink apróbb változtatásoktól eltekintve hamar el is szokták fogadni a készülő webáruház terveit.

 • Ebben a fázisban már összeáll a design és az egyedi fejlesztések következnek, illetve a funkciók beépítései. A fejlesztések és funkció beépítések során az előzetesen átbeszélt működési elveket követjük, mindamellett törekszünk a lehető legátláthatóbb leghatékonyabb megoldásokra.

 • Majd miután elkészültünk a fejlesztésekkel, egy alapon tesztelési fázis következik. Ekkor átnézünk minden funkciót, felületet. Kipróbálunk minden lehetőséget, valamint finomítjuk a folyamatok működését. Rendszereink reszponzivitását a legnépszerűbb eszközökön teszteljük, annak érdekében, hogy a célcsoport számára élmény lehessen a webáruház használata

A tesztelés befejezése után a rendszert átadjuk, és figyelmünket a vevőszerző és bevezető kampányok felé fordítjuk, annak érdekében, hogy a projekt a lehető leghamarabb profitábilis legyen megrendelőink számára.

Keresse kollégáink és kérjen ajánlatunk

Webáruházának elkészítésének 0. lépéseként kérjük vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot az űrlap segítségével, vagy küldjön e-mail-t a hello@cegesoldal.hu címre!  Hozzájárulok, hogy a cegesoldal.hu üzemeltetője használja az általam megadott adatokat, kérdésem, ajánlatkérésem megválaszolásának érdekében.

  Nézzen szét korábbi projektjeink között